BOOMBANKEN VAN ROOIJACKERS PICKNICKTAFELS

Boombank verkoopBoombank.eu ontwerpt, vervaardigt en produceert boombanken en boomtafels. In wel 50 maten! We zijn gespecialiseerd in boombanken en boomtafels. Deze boombanken en boomtafels zijn voor het plaatsen om een boom of grote parasol. Door de robuuste vormgeving en robuustheid worden ze vooral op schoolpleinen, bij sportvelden of in horeca gebruikt. Ook voor de particulier is een boombank of boomtafel een schitterende aanwinst in de tuin of op terras.  Een boombank en/of boomtafel is binnen 3 weken leverbaar in Nederland, België of Duitsland. Als wij een boombank of boomtafel bezorgen monteren en plaatsen we hem meteen om de boom (mits de ondergrond goed vlak is). Boombank.eu is onderdeel van ROOIJACKERS PICKNICKTAFELS die ontwerpt, produceert, bezorgt en plaatst robuust tuin-, park- en terrasmeubilair voor bedrijf en particulier. Voor 1 of 100 stuks: u bent bij ons aan het goede adres! Ons tuin- en terrasmeubilair wordt veelvuldig gebruikt voor (semi-)openbare doeleinden of plaatsen met zeer intensief gebruik; oa. campings, recreatie, horeca, scholen, bedrijven en/of attractieparken, maar ook voor particulier gebruik.  
  • We zijn niet altijd de goedkoopste, maar leveren wel superkwaliteit.
  • Rooijackers picknicktafels bestaat al 11 jaar en heeft al veel meubels geleverd in binnen- en buitenland.
 • ROOIJACKERS PICKNICKTAFELS gebruikt 4,5 cm dik duurzaam Douglas hout. Deze houtsoort is puur natuur; grof, robuust en kan daardoor werken en scheuren. Het is dan gewoon weer glad te schuren.   Het kan zomer en winter buiten staan en is bestand tegen natte weersomstandigheden. Zorg er wel voor dat het tussendoor kan drogen, anders kan het gaan rotten en schimmelen. Als het niet tijdig kan drogen of té droog is, is het goed om het hout met Douglas olie te behandelen. Deze olie is bij ons te verkrijgen bij uw bestelling: 750 cc voor € 20,- incl. BTW (€ 16,53 excl. BTW) 2,5 liter voor € 45,- incl. BTW (€ 45,- excl. BTW)   Douglas is harshoudend, dit is te verwijderen m.b.v. thinner of babyolie.   Garantie wordt gegeven op constructie en stevigheid, niet op werken, scheuren, splinteren, schimmelen en rotten van het hout. Schroeven dienen regelmatig aangedraaid te worden.
 • Privacy statement Rooijackers Picknicktafels inzake de AVG- verordeningMei 2018Rooijackers Picknicktafels hecht veel belang aan de privacy van haar klanten. Daarom vragen we alleen om persoonsgegevens die voor de verkoop en levering noodzakelijk zijn.  
  • U geeft zelf uw gegevens door; naam, adres, mailadres, telefoonnummer. Indien u uw bestelling zelf ophaalt is dit niet nodig. U kunt dan ter plekke contant of per pin betalen.
  • U kunt als klant op verzoek uw persoonsgegevens inzien. Dit kan via onze boekhouding, mondeling of schriftelijk via mail: info@allesrobuust.nl
  • Uw gegevens worden bewaard voor onze boekhouding, volgens de wettelijk verplichte termijn.(Momenteel dus 7 jaar). Daarna worden uw gegevens verwijderd uit onze administratie.
  • Uw gegevens worden niet gebruikt voor het verzenden van nieuwsbrieven of aan derden doorgegeven.

Snelle Leveringen

 
R

Top Kwaliteit

 
t

Persoonlijk Advies

 

ROOIJACKERS PICKNICKTAFELS

Robuust park-, tuin- en terrasmeubilair Pandelaar 46 5421 NH Gemert T: 06-30100756 T: 0492-367966 E: info@allesrobuust.nl
Onze showtuin bij werkplaats is ma t/m za ( ook s avonds ) open op afspraak,

Showtuin

ROOIJACKERS PICKNICKTAFELS is klaar voor de toekomst en begroet U graag in de showtuin aan Pandelaar 46 te Gemert. Indien U een afspraak maakt (06-30100756), staat U zeker niet aan de gesloten deur. Graag tot ziens!
Share This