Boombank.eu ontwerpt, vervaardigt en produceert boombanken en boomtafels. In wel 50 maten!

We zijn gespecialiseerd in boombanken en boomtafels. Deze boombanken en boomtafels zijn voor het plaatsen om een boom of grote parasol. Door de robuuste vormgeving en robuustheid worden ze vooral op schoolpleinen, bij sportvelden of in horeca gebruikt. Ook voor de particulier is een boombank of boomtafel een schitterende aanwinst in de tuin of op terras.  Een boombank en/of boomtafel is binnen 3 weken leverbaar in Nederland, België of Duitsland. Als wij een boombank of boomtafel bezorgen monteren en plaatsen we hem meteen om de boom (mits de ondergrond goed vlak is).

Boombank.eu is onderdeel van ROOIJACKERS PICKNICKTAFELS die ontwerpt, produceert, bezorgt en plaatst robuust tuin-, park- en terrasmeubilair voor bedrijf en particulier. Voor 1 of 100 stuks: u bent bij ons aan het goede adres!

Ons tuin- en terrasmeubilair wordt veelvuldig gebruikt voor (semi-)openbare doeleinden of plaatsen met zeer intensief gebruik; oa. campings, recreatie, horeca, scholen, bedrijven en/of attractieparken, maar ook voor particulier gebruik.

  • We zijn niet altijd de goedkoopste, maar leveren wel superkwaliteit.
  • Rooijackers picknicktafels bestaat al 11 jaar en heeft al veel meubels geleverd in binnen- en buitenland.
  • Gratis bezorging binnen een straal van 100 km vanuit Gemert (N-Br), ook in Duitsland en België.
  • Bezorging op meer dan 100 km afstand vanuit Gemert (N-Br), dan betaalt u de extra kilometers a € 1.00 per km.
  • Op de (wadden)eilanden bezorgen we niet!
  • Als u afhaalt in Gemert krijgt u een mooie korting!!!

Share This