Boombank, robuust, in elke maat tot 400 cm.

De boombank is van zeer zware kwaliteit en bestand tegen alle weertypen. Kan zo naar buiten: het gehele jaar kan de boombank buiten blijven staan voor snel gebruik.

De boombank is zeer geschikt voor allerlei doelgroepen; een  boombank voor horeca, school of bedrijf. Maar ook voor de particulier is een boombank praktisch en prettig! De boombank wordt snel geleverd.

De boombank is onderhoudsvrij, indien er groene aanslag opzit na de herfst, is het mogelijk dit met een simpel sopje af te nemen. Meer onderhoud is aan deze boombank niet nodig. Niettemin; beitsen mag, lakken mag… maar dient goed bij gehouden te worden. De boombank is tenslotte van hout, een natuurproduct, dus kan scheuren en werken.

Onze boombanken worden veelvuldig gebruikt voor (semi) openbare doeleinden of plaatsen met een zeer intensief gebruik (campings, recreatie, scholen, bedrijven en/of attractieparken) maar ook voor particulier gebruik.

Boombank.eu is onderdeel van ROOIJACKERS PICKNICKTAFELS die ontwerpt, produceert, bezorgt en plaatst robuust tuin-, park- en terrasmeubilair voor bedrijf en particulier. Voor 1 of 100 stuks: u bent bij ons aan het goede adres!

Ons tuin- en terrasmeubilair wordt veelvuldig gebruikt voor (semi-)openbare doeleinden of plaatsen met zeer intensief gebruik; oa. campings, recreatie, horeca, scholen, bedrijven en/of attractieparken, maar ook voor particulier gebruik.

  • We zijn niet altijd de goedkoopste, maar leveren wel superkwaliteit.
  • Rooijackers picknicktafels bestaat al 11 jaar en heeft al veel meubels geleverd in binnen- en buitenland.
  • Gratis bezorging binnen een straal van 100 km vanuit Gemert (N-Br), ook in Duitsland en België.
  • Bezorging op meer dan 100 km afstand vanuit Gemert (N-Br), dan betaalt u de extra kilometers a € 1.00 per km.
  • Op de (wadden)eilanden bezorgen we niet!
  • Als u afhaalt in Gemert krijgt u een mooie korting!!!

Share This