Boomtafels

Boomtafel = tuintafel om boom

Boomtafel, robuust, in elke maat

De boomtafel is van zeer zware kwaliteit en bestand tegen alle weerstypen. Kan zo naar buiten: het gehele jaar kan de boomtafel buiten blijven staan voor snel gebruik.

De boomtafel is zeer geschikt voor allerlei doelgroepen; een  boomtafel voor horeca, school of bedrijf. Maar ook voor de particulier is een boomtafel praktisch en prettig! De boomtafel wordt snel geleverd.

Boomtafels
Boomtafel
De boomtafel is onderhoudsvrij, indien er groene aanslag opzit na de herfst, is het mogelijk dit met een simpel sopje af te nemen. Meer onderhoud is aan deze boomtafel niet nodig. Niettemin; beitsen mag, lakken mag… maar dient goed bij gehouden te worden. De boomtafel is tenslotte van hout, een natuurproduct, dus kan scheuren en werken.

Onze boomtafels worden veelvuldig gebruikt voor (semi) openbare doeleinden of plaatsen met een zeer intensief gebruik (campings, recreatie, scholen, bedrijven en/of attractieparken) maar ook voor particulier gebruik.

Bekijk ons Online Aanbod

Een groot deel van ons aanbod kunt u online bekijken. Natuurlijk zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt ook contact met ons opnemen voor meer informatie:

T: 06-30100756 – T: 0492-367966 – E: [email protected]

Product categorieën

Share This