Boombanken

Boombank, robuust, in elke maat tot 400 cm.
Boombank, robuust, in elke maat tot 400 cm.

De boombank is van zeer zware kwaliteit en bestand tegen alle weertypen. Kan zo naar buiten: het gehele jaar kan de boombank buiten blijven staan voor snel gebruik.

De boombank is zeer geschikt voor allerlei doelgroepen; een  boombank voor horeca, school of bedrijf. Maar ook voor de particulier is een boombank praktisch en prettig! De boombank wordt snel geleverd.

 

Online boombank kopen
Online boombanken bestellen
De boombank is onderhoudsvrij, indien er groene aanslag opzit na de herfst, is het mogelijk dit met een simpel sopje af te nemen. Meer onderhoud is aan deze boombank niet nodig. Niettemin; beitsen mag, lakken mag… maar dient goed bij gehouden te worden. De boombank is tenslotte van hout, een natuurproduct, dus kan scheuren en werken.

Onze boombanken worden veelvuldig gebruikt voor (semi) openbare doeleinden of plaatsen met een zeer intensief gebruik (campings, recreatie, scholen, bedrijven en/of attractieparken) maar ook voor particulier gebruik.

Bekijk ons Online Aanbod

Een groot deel van ons aanbod kunt u online bekijken. Natuurlijk zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt ook contact met ons opnemen voor meer informatie:

T: 06-30100756 – T: 0492-367966 – E: [email protected]

Product categorieën

Share This